Tomasco Pro Bass

Categorie:

Beschrijving

De Tomasco Pro Bass is onze eerste special die is afgeleid van ons vlaggenschip (de 565 River Pro). Met een lengte van 5,65 meter en een breedte van 2,31 meter is dit schip met recht een absolute topper. Dit schip is bij uitstek geschikt voor het casten vanwege het enorme werpdek aan de voorzijde. Tevens wordt het voordek 11 tot 15 cm onder de rand van de boot aangebracht. Hierdoor ontstaan nog grotere bergruimten in het voordek. Het schip heeft een enorme binnenruimte en – ondanks de grote afmetingen – is het schip nog steeds zeer wendbaar en makkelijk in plané te krijgen.

De vaareigenschappen zijn echt subliem door de lage diepgang en de uitgebalanceerde “V” van het onderwaterschip. Tevens heeft dit vlaggenschip een revolutionaire bodemvorm waarbij het voorschip 2,5 cm verspringt ten opzichte van het achterschip. Hierdoor wordt een vacuüm gecreëerd waardoor het schip veel sneller in plané komt. Het schip trotseert met gemak de moeilijkste rivieren! Voorzien van een 200 pk Suzuki buitenboordmotor vaart het schip circa 80 tot 90 kilometer per uur!

In de standaard indeling van het schip zit alle ervaring die Marcraft inmiddels heeft opgedaan. Het enorme voorschip is voorzien van zeer veel opbergvakken. Één van die vakken kan voorzien worden van een visbun. Ook is een geweldige hengelbak aanwezig waarin maar liefst 12 hengels met een lengte van 280 cm kunnen worden opgeborgen. Het luik van de hengelbak is voorzien van gasveren. Onder de hengelbak is een luik voorzien voor accu’s van een fronttroller.

In totaal is het voorschip voorzien van 6 opbergruimtes met luiken en het achterschip is voorzien van 2 opbergruimtes met luiken. Naar eigen inzicht kunnen de opbergruimtes voorzien worden van een visbun. De

Marcraft 565 Pro Bass is leverbaar als tiller- en als consoleboot. Het schip kan zelfs voorzien worden van 2 consoles.

Voor nadere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Extra informatie

Lengte

565 cm

Breedte

231 cm

Capaciteit

6 personen

Casco gewicht

394 kg

Max. motorgewicht

228 kg

Max. totaalgewicht

1.193 kg

Max. vermogen

146,8 kw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tomasco Pro Bass” te beoordelen