Tomasco Carp Master

In samenwerking met een gerenommeerd karpervisser Herman Schuurman is dit ontwerp tot stand gekomen.  Vergelijkbaar met het karakter van ras Fries Herman Schuurman werd er een stevige, betrouwbare boot ontwikkeld, die de karpervisser een maximum aan vrijheid zou kunnen schenken. Kunnen vissen op moeilijk bereikbare stekken die vaak ook nog eens de mooiste en sterkste vissen herbergen.
Een belangrijk punt is verder dat je niet alleen de stekken moet kunnen bereiken op de vaak grote meren, maar nog belangrijker, na de vissessie ook weer veilig naar huis moet kunnen varen zonder onnodige risico’s te lopen als het weer gedurende de sessie zou omslaan naar harde wind.

Ook de karperboten worden volledig gelast van 4 mm dik zeewaterbestendig aluminium inwendig is deze boot behandeld met Polyurea coating en voorzien van een kunststof vloer en is daardoor SUPER onderhoudsvriendelijk, in verhouding licht van gewicht en zeer comfortabel voor vissessies van meerdere dagen achter elkaar. Ook is er voldoende ruimte om het nodige voedsel voor de kaper en karpervisser mee te nemen inclusief de apparatuur om eten en drinken te kunnen bereiden, hengels, rod pod etc.

Vanzelfsprekend kan er een flinke stretcher worden geplaatst en de stabiliteit van het schip garandeert een uitstekende nachtrust. Een buiskap zorgt er ook voor dat zelfs bij langdurige regen en wind comfortabel geleefd kan worden aan boord van je eigen Carp Master.

Verder laten ook heel wat karpervissers hun boot zodanig inrichten dat zij er ook mee achter de roofvis aankunnen. De neerklapbare en makkelijk te verwijderen kap maken er in een handomdraai een pracht van een roofvis boot van waarmee je op alle wateren goed uit de voeten kunt.

De Carp Master is verkrijgbaar in een lengte van 4.65 als ook 5.00 mtr en leverbaar  als tiller- en of consoleboot.

Voor nadere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Categorie:

Extra informatie

Lengte

465 / 500 cm

Breedte

204 cm

Capaciteit

4 personen (300 kg)

Casco gewicht

250 kg

Max. motorgewicht

445 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tomasco Carp Master” te beoordelen