Tomasco Challenger

De kleinste van de Tomasco serie is de Challenger,deze visboot heeft een lengte van 4.10 mtr.  De Challenger uitvoering heeft in 2022 een totale metamorfose ondergaan! en niet alleen het uiterlijk van de boot is gewijzigd ook de binnenkant heeft een update gehad.

Deze Tomasco Challenger beschikt over iets smallere randen, waardoor er maximaal gebruik gemaakt wordt van de inhoud van de boot. Dit betekent dat er een ruime hoeveelheid aan opbergmogelijkheden is bijgekomen, de boot wordt nu standaard voorzien van een achterplateau met drie! toegangsluiken wat weer meer mogelijkheden geeft qua opbergruimte en voor de werppende visser, ook het werpdek heeft een transformatie ondergaan. Hierin zijn nu ook drie! toegangsluiken geplaatst wat een makkelijke toegang tot de ruimtes geeft. De Challenger is en blijft voorzien van twee ruime hengelbakken van 250 cm aan weerszijden.

De Tomasco Challenger is klein maar krachtig, uiteraard bezit ook de kleinste boot de stabiele vaareigenschappen waar de Tomasco Visboten om bekend staan.                                                                          Met zijn stoere uiterlijk is deze Tomasco Visboot zeker géén kleintje meer!

De Tomasco Challenger is leverbaar als tiller- en als consoleboot.

Op wens en in overleg met de klant kan er natuurlijk het één en ander worden aangepast zoals ook bij deze Challenger en is er te zien dat er nog een opbergruimte tegen het werpdek aan toe is gevoegd.

Bent u op zoek naar uw ultieme visboot? deze kunnen wij misschien wel voor u bouwen.

Voor nadere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Categorie:

Extra informatie

Lengte

410 cm

Breedte

180 cm

Capaciteit

4 personen

Casco gewicht

104 kg

Afbouwgewicht

kg

Max. vermogen

36,7 kw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tomasco Challenger” te beoordelen