565 River Pro

29.830,00

Categorie:

Beschrijving

De Marcraft 565 River Pro is het absolute vlaggenschip onder de Marcraft Visboten. Met een lengte van 5,65 meter, en een breedte van 2,31 meter is dit schip met recht een absolute topper. Dit schip is bij uitstek geschikt voor elke visserij en recreatieve toepassingen. Naast vissen kunt u er uitstekend mee waterskiën of wakeboarden. Kortom, naast een fantastische visboot is het ook een geweldig familieschip.

Het schip heeft een enorme binnenruimte en – ondanks de grote afmetingen – is het schip nog steeds zeer wendbaar en makkelijk in plané te krijgen.

De vaareigenschappen zijn echt subliem door de lage diepgang en de uitgebalanceerde “V” van het onderwaterschip. Tevens heeft ons vlaggenschip een revolutionaire bodemvorm waarbij het voorschip 2,5 cm verspringt ten opzichte van het achterschip. Hierdoor wordt een vacuüm gecreëerd waardoor het schip veel sneller in plané komt. Het schip trotseert met gemak de moeilijkste rivieren! Voorzien van een 200 pk Suzuki buitenboordmotor vaart het schip circa 80 tot 90 kilometer per uur!

In de standaard indeling van het schip zit alle ervaring die Marcraft inmiddels heeft opgedaan. Het enorme voorschip is voorzien van zeer veel opbergvakken. Één van die vakken kan voorzien worden van een visbun. Ook is een geweldige hengelbak aanwezig waarin maar liefst 12 hengels kunnen worden opgeborgen. Het luik van de hengelbak is voorzien van gasveren. Onder de hengelbak is een luik voorzien voor accu’s van een fronttroller.

In totaal is het voorschip voorzien van 6 opbergruimtes met luiken en het achterschip is voorzien van 2 opbergruimtes met luiken. Naar eigen inzicht kunnen de opbergruimtes voorzien worden van een visbun.

De Marcraft 565 is leverbaar als tiller- en als consoleboot. Het schip kan zelfs voorzien worden van 2 consoles.

Voor nadere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Extra informatie

Lengte

565 cm

Breedte

231 cm

Capaciteit

6 personen

Casco gewicht

394 kg

Max. motorgewicht

228 kg

Max. totaalgewicht

1.193 kg

Max. vermogen

146,8 kw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “565 River Pro” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *