565 “River Pro” - Marcraft Visboten

Telefoon 058 - 289 08 41 | Volg ons: Facebook | YouTube

565 “River Pro”

De Marcraft 565 “River Pro” is het absolute vlaggenschip van de Marcraft serie. Met een lengte van 5,65 meter, en een breedte van 2,31 meter is dit schip met recht een absolute topper. Dit schip is bij uitstek geschikt voor elke visserij en recreatieve toepassingen. Naast vissen kan er uitstekend mee waterskiën of wakeboarden. Kortom naast een fantastische visboot is het ook een geweldig familie schip. Het schip heeft een enorme binnenruimte en ondanks de grote afmetingen, is het schip nog steeds zeer wendbaar en makkelijk in plané te krijgen.

De vaareigenschappen zijn echt subliem door de lage diepgang en de uitgebalanceerde V van het onderwaterschip. Tevens heeft ons vlaggenschip een revolutionaire bodemvorm waarbij het voorschip 2.5 cm verspringt t.o.v. het achterschip. Hierdoor wordt een vacuüm gecreëerd,waardoor het schip veel sneller in plané komt. Het schip trotseert met gemak de moeilijkste rivieren! Voorzien van een 200 pk Suzuki buitenboordmotor vaart het schip circa 80 tot 90 kilometer per uur!

In de standaard indeling van het schip zit alle ervaring welke Marcraft inmiddels heeft opgebouwd. Het enorme voorschip is voorzien van heel veel opbergvakken. Één van de vakken kan voorzien worden van een visbun. Ook is een geweldige hengelbak aanwezig waarin maar liefst 12 hengels kunnen worden opgeborgen. Het luik van de hengelbak is voorzien van gasveren. Onder de hengelbak is een luik voorzien voor accu’s van een fronttroller.

In totaal is het voorschip voorzien van 6 bergruimtes met luiken. En het achterschip is voorzien van 2 opbergruimtes met luiken. Naar eigen inzicht kunnen de opbergruimtes voorzien worden van een visbun. De Marcraft 565 is leverbaar als tiller versie en als consoleboot. Het schip kan wel voorzien worden van 2 consoles.

Specificaties:
Lengte : 565 cm
Breedte : 231 cm

Eigen gewicht casco: 394 kg

Max motorgewicht: 228 kg
Max motorvermogen: 146,8 kw

Capaciteit : 6 personen
Max totaalgewicht: 1193 kg

Geïnteresseerd?
Voor nadere informatie en actuele prijzen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk nu ook de video.