585 Sport

27.830,00

Categorie:

Beschrijving

Wilt u een raceboot in familie uitvoering? De Marcraft 585 Sport is onze familieboot bij uitstek. Met dit schip kunt u elke denkbare watersport beoefenen. Met zijn hoge vrijboord is de 585 Sport een zeer veilig schip.

Dit is de eerste allround familieboot binnen de Marcraft modellen. Met een lengte van 5,85 meter en een breedte van 2,17 meter is dit schip met recht een absolute topper.

Het schip heeft een enorme binnenruimte en – ondanks de grote afmetingen – is het schip nog steeds makkelijk in plané te krijgen. Door zijn relatief lage eigen gewicht bereikt de boot relatief hoge snelheden en is zeer wendbaar.

De vaareigenschappen zijn echt subliem door de lage diepgang en de uitgebalanceerde “V” van het onderwaterschip. Het schip trotseert met gemak de moeilijkste rivieren!  Vanwege zijn hoge vrijboord is de boot zeewaardig.

In de standaard indeling van het schip zit alle ervaring die Marcraft inmiddels heeft opgedaan. Het inwendige deel van het schip is grotendeels naar eigen inzicht in te richten. Naar wens is de boot ook te voorzien van een plateau aan de achterzijde, waardoor het te water gaan bij waterskiën of wakeboarden kinderspel wordt. Het gehele schip kan zowel aan de binnen als aan de buitenzijde voorzien worden van een waterdichte ledverlichting naar keuze.

Voor nadere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Extra informatie

Lengte

585 cm

Breedte

217 cm

Capaciteit

6 personen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “585 Sport” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *