Over ons - Marcraft Visboten

Telefoon 058 - 289 08 41 | Volg ons: Facebook | Twitter | YouTube

Over ons

Naam onderneming: Marcraft Visboten
Bedrijfsactiviteiten: Het op maat bouwen en verkopen van aluminium visboten en watersport/ hengelsport accessoires
Startdatum onderneming: 1 juni 2005

Als “Oprjochte Frysk” ben ik een echte natuurman. Al vanaf mijn vroege jeugd ben ik te vinden in de velden en bij het water. Hier is mijn passie voor de hengelsport geboren. In 2010 kreeg ik de mogelijkheid om als vennoot in te stappen in het bedrijf Marcraft Visboten. Hiermee kwam een droom uit: mijn vakmanschap op bouwkundig gebied op basis van jarenlange ervaring in de timmer- en onderhoudsindustrie,in combinatie met mijn passie voor water en hengelsport bezorgt mij tot op de dag van vandaag adrenaline bij het maken en verkopen van deze unieke boten. In juli 2012 besloot mijn vennoot een andere uitdaging aan te gaan en sindsdien drijf ik de onderneming zelf. Ik hoop nog vele klanten blij te kunnen maken met onze top-boot!
– Andre Zwiers, eigenaar Marcraft Visboten –

In 2005 heeft Marcraft op basis van eigen ervaring en veel kennis van de water- en hengelsport in samenwerking met een ontwerper een boot ontwikkelt die uitermate geschikt is voor de Europese wateren, en die voldoet aan alle eisen van de hedendaagse sportvisser. In de loop van de jaren is de boot doorontwikkelt in samenwerking met de gebruikers cq (sport)vissers. Dit heeft geleid tot het topproduct dat Marcraft nu is. Uiteraard zitten wij niet stil, en proberen wij in samenwerking met onze ‘achterban’ de boten te blijven doorontwikkelen. Marcraft is inmiddels een gevestigde naam geworden in de watersportwereld in Nederland en een gedeelte van Europa. Marcraft voldoet aan het Europese CE keurmerk.

Marcraft Visboten richt zich op particulieren en bedrijven in binnen en buitenland. De Marcraft is dusdanig comfortabel dat ook partners en zelfs hele gezinnen gebruik maken van de mogelijkheden van de boot. Op dit moment heeft Marcraft dealerpunten opgezet in België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Engeland en Zweden.