Marcraft Fishing boats met veel vertrouwen de toekomst tegemoet!

Marcraft Visboten staat sinds jaar en dag bekend als dé fabrikant van dé perfecte visboot.

Echter, zoals bij veel bedrijven, heeft ook Marcraft de afgelopen jaren – onder leiding van de heer Zwiers – zware tijden gekend. De “oude” Marcraft-onderneming rond de heer Zwiers beschikte daardoor niet langer over de benodigde middelen om het bedrijf voort te zetten.

Maar, een geweldig merk als Marcraft mag natuurlijk niet verloren gaan! Om die reden heeft Bahama Nederland BV per 16 april 2018 Marcraft BV opgericht. Marcraft BV heeft op haar beurt per 1 mei 2018 alle materiële en immateriële activa overgenomen van de heer Zwiers, met als doel het merk Marcraft voor de toekomst veilig te stellen en de productie en verkoop van Marcraft Visboten te continueren.

Het team van ervaren botenbouwers blijft bestaan. De dagelijkse leiding zal vanaf 1 juli 2018 in handen zijn van Friso Linnenbank die – met zijn kennis en kunde én de ervaring van het team – Marcraft mee zal nemen naar een zonnige toekomst.

Vanuit de bekende locatie in Leeuwarden ontwikkelt en produceert Marcraft BV – geheel naar wens van de veeleisende sportvisser – visboten volgens de kwaliteitsnormen die u van een Marcraft Visboot gewend bent.

Kwaliteit én service worden binnen Marcraft BV met hoofdletters geschreven en aandacht voor de klant staat bovenaan het prioriteitenlijstje.

Wenst u informatie of wilt u graag een persoonlijk gesprek, mail dan naar info@marcraft.nl of bel naar +31 (0)43 352 34 15.