585 “Sport” - Marcraft Visboten

Telefoon 058 - 289 08 41 | Volg ons: Facebook | YouTube

585 “Sport”

Wilt u een raceboot in familie uitvoering?

De Marcraft 585 “Sport” is onze familieboot bij uitstek. Met deze boot kunt u elke denkbare watersport beoefenen. Met zijn hoge vrijboord is de “Sport” een zeer veilig schip.

Dit is de eerste allround familieboot in de Marcraft serie. Met een lengte van 5,85 meter, en een breedte van 2,17 meter is dit schip met recht een absolute topper. Dit schip is uiterst geschikt voor elke recreatieve watersport beoefening.

Het schip heeft een enorme binnenruimte en ondanks de grote afmetingen, is het schip nog steeds makkelijk in plané te krijgen. Door zijn relatief lage eigen gewicht bereikt de boot relatief hoge snelheden en is zeer wendbaar.

De vaareigenschappen zijn echt subliem door de lage diepgang en de uitgebalanceerde V van het onderwaterschip. Het schip trotseert met gemak de moeilijkste rivieren!  Vanwege zijn hoge vrijboord is de boot zeewaardig. Ons eerste prototype heeft de oversteek naar Terschelling al reeds gemaakt.

In de standaard indeling van het schip zit alle ervaring welke Marcraft inmiddels heeft opgebouwd. Het inwendige deel van het schip is in grote maten naar eigen inzicht in te richten.  Naar wens is de boot ook te voorzien van een plateau aan de achterzijde waardoor het te water gaan bij waterskiën of wakeboarden kinderspel wordt. Het gehele schip kan zowel aan de binnen als aan de buitenzijde voorzien worden van een waterdichte ledverlichting naar keuze.

Specificaties:
Lengte : 585 cm
Breedte : 217 cm

Eigen gewicht casco:

Max motorgewicht:
Max motorvermogen:

Capaciteit : 6 personen
Max totaalgewicht:

 

Geïnteresseerd?
Voor nadere informatie en actuele prijzen, neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk nu ook de video