565 “Pro Bass” - Marcraft Visboten

Telefoon 058 - 289 08 41 | Volg ons: Facebook | YouTube

565 “Pro Bass”

De Marcraft 565 “Pro Bass” is de eerste special welke is afgeleid van ons absolute vlaggenschip van de Marcraft serie. Met een lengte van 5,65 meter, en een breedte van 2,31 meter is dit schip met recht een absolute topper. Dit schip is bij uitstek geschikt voor het casten vanwege het enorme werpdek aan de voorzijde. Tevens wordt het voordek 11 tot 15 cm onder de rand van de boot aangebracht. Hierdoor ontstaan nog grotere bergruimten in het voordek. Het schip heeft een enorme binnenruimte en ondanks de grote afmetingen, is het schip nog steeds zeer wendbaar en makkelijk in plané te krijgen.

De vaareigenschappen zijn echt subliem door de lage diepgang en de uitgebalanceerde V van het onderwaterschip. Tevens heeft ons vlaggenschip een revolutionaire bodemvorm waarbij het voorschip 2.5 cm verspringt t.o.v. het achterschip. Hierdoor wordt een vacuüm gecreëerd, waardoor het schip veel sneller in plané komt. Het schip trotseert met gemak de moeilijkste rivieren! Voorzien van een 200 pk Suzuki buitenboordmotor vaart het schip circa 80 tot 90 kilometer per uur!

In de standaard indeling van het schip zit alle ervaring welke Marcraft inmiddels heeft opgebouwd. Het enorme voorschip is voorzien van heel veel opbergvakken. Één van de vakken kan voorzien worden van een visbun. Ook is een geweldige hengelbak aanwezig waarin maar liefst 12 hengels met een lengte van 280 cm kunnen worden opgeborgen. Het luik van de hengelbak is voorzien van gasveren. Onder de hengelbak is een luik voorzien voor accu’s van een fronttroller.

In totaal is het voorschip voorzien van 6 bergruimtes met luiken. En het achterschip is voorzien van 2 opbergruimtes met luiken. Naar eigen inzicht kunnen de opbergruimtes voorzien worden van een visbun. De Marcraft 565 “Pro Bass”  is leverbaar als tiller versie en als consoleboot. Het schip kan ook voorzien worden van 2 consoles. Uiteraard kan ook dit type geheel naar eigen wens in samenspraak met ons worden ingedeeld.

Specificaties:
Lengte : 565 cm
Breedte : 231 cm
Eigen gewicht casco: 394 kg

Max motorgewicht: 228 kg
Max motorvermogen: 146,8 kw

Capaciteit : 6 personen
Max totaalgewicht: 1193 kg

Geïnteresseerd?
Voor nadere informatie en actuele prijzen, neem vrijblijvend contact met ons op.